Macron a vorbit două ore cu Putin / Preşedintele rus cere Occidentului să nu mai ofere arme Ucrainei

Autor: Mihai Draghici, Mediafax Postat la 03 mai 2022 165 afişări

Macron a vorbit două ore cu Putin / Preşedintele rus cere Occidentului să nu mai ofere arme Ucrainei

Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, i-a cerut omologului său francez, Emmanuel Macron, în cursul conversaţiei de marţi, care a durat mai mult de două ore, ca Occidentul să nu mai furnizeze armament Ucrainei, acuzând Kievul că nu este "serios" în negocieri.

"Occidentul ar putea ajuta la oprirea acestor atrocităţi prin exercitarea influenţei adecvate asupra autorităţilor de la Kiev, precum şi prin oprirea aprovizionării cu arme a Ucrainei", a comunicat Preşedinţia Rusiei, potrivit cotidianului Le Figaro.

"Kievul nu este pregătit pentru o activitate serioasă în negocierile de pace", a subliniat Vladimir Putin în conversaţia cu Emmanuel Macron.

Preşedinţia Franţei a transmis, potrivit cotidianului Le Parisien, că Emmanuel Macron a vorbit două ore şi zece minute cu Vladimir Putin.

Potrivit Kremlinului, citat de agenţia Interfax, preşedintele Franţei "a exprimat preocupări privind securitatea alimentară la nivel mondial", iar Vladimir Putin a răspuns că situaţia "a devenit complicată în principal din cauza sancţiunilor impuse de ţările occidentale".

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
franta,
rusia,
ucraina,
refuz,
vladimir putin,
occident

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.