Luminiţele de Crăciun din Capitală se aprind vineri seara, iar startul se dă în Piaţa Constituţiei

Postat la 01 decembrie 2017 50 afişări

Primăria Municipiului Bucureşti va începe vineri seara iluminarea festivă pentru sărbători, de la ora 19.10, iar startul iluminatului va fi dat la Târgul de Crăciun din Piaţa Constituţiei.

Luminiţele de Crăciun din Capitală se aprind vineri seara, iar startul se dă în Piaţa Constituţiei

Potrivit PMB, în acest an, peste 3 milioane de beculeţe de tip LED vor împodobi Capitala cu ocazia sărbatorilor de iarna, iar traseul iluminatului festiv însumează peste 33 de kilometri şi cuprinde 59 de locaţii din Bucureşti.

„Tema iluminatului de sărbatori este axată pe figurine luminoase inspirate din tradiţiile româneşti: ie, clop, horă, motive tradiţionale româneşti”, se arată într-un comunicat PMB.

„De ziua României, împodobim Bucureştiul şi dăm startul oficial evenimentelor dedicate sărbatorilor de iarnă. În premieră, având în vedere că se intră în Anul Centenar - 100 de ani de la Marea Unire – tema iluminatului de sărbători de anul acesta este inspirată din tradiţiile româneşti. Doresc să îi invit atât pe bucuresşteni cât şi pe turiştii români şi străini să viziteze Târgul de Crăciun al Bucureştiului, care are loc în Piaţa Constituţiei şi care a devenit, în ultimii ani, evenimentul central care marchează sărbatorile de iarnă din Capitala României”, a declarat primarul general, Gabriela Firea.

Citeşte continuarea pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.