Lucian Bute l-a invins pe Mendy prin KO si si-a pastrat titlul mondial IBF

Postat la 10 iulie 2011 23 afişări

Pugilistul Lucian Bute si-a pastrat cu succes pentru a opta oara centura mondiala IBF la categoria supermijlocie, dupa ce l-a invins pe francezul Jean Paul Mendy prin KO in repriza a patra a meciului desfasurat la Romexpo, in fata a 10.000 de spectatori.

Lucian Bute l-a trimis la podea pe Mendy cu cateva secunde inainte de finalul reprizei a patra, cu un croseu de stanga la barbie. Imediat dupa ce l-a trimis la podea pe Mendy, Lucian Bute a izbucnit in lacrimi, in ring urcand alaturi de el si tatal sau, Stefan.

Lucian Bute, in varsta de 31 de ani, are acum 29 de victorii la profesionisti, din care 24 prin KO si nicio infrangere. Jean Paul Mendy are 29 de victorii, din care 16 prin KO, si doua infrangeri.

In celelalte meciuri ale serii, Bogdan Dinu a castigat prin KO meciul de la categoria grea, disputat in compania tanzanianului Awadh Mohamed Tamim. Pugilistul Viorel Simion l-a invins prin KO in repriza a noua pe filipinezul Jun Talape, intr-un meci la categoria pana, versiunea WBC, pentru titlul international. In urma acestei victorii, Viorel Simion a intrat intre primii 15 boxeri ai categoriei.

Mai mult pe www.mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/lucian-bute-l-a-invins-pe-mendy-prin-ko-si-si-a-pastrat-titlul-mondial-ibf-8473184
8473184
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.