Lucian Anghel a primit aprobarea BNR pentru a prelua funcţia de Director General Adjunct al Libra Internet Bank

Autor: Mircea Nica Postat la 20 martie 2024 34 afişări

Lucian Anghel a primit aprobarea BNR pentru a prelua funcţia de Director General Adjunct al Libra Internet Bank

Lucian Anghel, care s-a aflat la cârma instituţiei bancare Banca Românească din ianuarie 2020 până în decembrie 2022 a primit aprobarea BNR pentru a prelua funcţia de Director General Adjunct în cadrul Libra Internet Bank, potrivit informaţiilor transmise de reprezentanţii Libra Internet Bank.

"Libra Internet Bank este mai puternică odată cu numirea lui Lucian Anghel în funcţia de Director General-Adjunct şi suntem încântaţi să îl avem în echipa noastră. Experienţa remarcabilă acumulată de Lucian Anghel în domeniul financiar-bancar reprezintă un atu pentru misiunea asumată, de a dezvolta activitatea băncii şi a oferi permanent cele mai bune servicii şi produse clienţilor Libra", a declarat Cristina Mahika-Voiconi, Director General Libra Internet Bank.

Pe lângă funcţia pe care o va deţine ca director general adjunct al băncii, Lucian Anghel va coordona aria de risc a băncii şi este de asemenea şi economist-şef al Libra Internet Bank. El are o experienţă de peste 25 de ani în sistemul financiar-bancar şi pe piaţa de capital. A deţinut de-a lungul carierei funcţii de top management în cadrul mai multor bănci comerciale şi instituţii financiare din România şi a fost şi preşedintele Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.