Lovitura pe care o dă Pepsi gigantului Coca-Cola. Cum vrea să fure din clienţii concurenţei

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 04 martie 2014 10541 afişări

Lovitura pe care o dă Pepsi gigantului Coca-Cola. Cum vrea să fure din clienţii concurenţei

Pepsi are acum o nouă identitate vizuală – prin forma, designul şi culoarea ambalajelor, iar etichetele noii linii de ambalaje comunică fiecare ocazie de consum.

„Acum sunt pe +” este campania de comunicare a unei game complet noi de ambalaje lansată de Pepsi. Compania a decis să adapteze platforma globală Live for now, printr-o nouă linie pentru piaţa locală: 1,25 l, 1,75 l, 2,25 l şi 2,75 l.

„Este o campanie care porneşte de la o analiză  îndelungată a obiceiurilor de cumpărare şi consum", a declarat Adriana Nestoriuc, Group Brand Manager CSD, PepsiCo România. "„Prin noile sticle Pepsi am reuşit să găsim măsura potrivită pentru fiecare moment de consum al zilei, răspunzând unor nevoi concrete ale tinerilor. Fiecare moment are acum un ambalaj Pepsi dedicat: de la petreceri neplănuite, la după-amieze liniştite, de la zile alături de persoana iubită, la clipe de care te bucuri doar tu."

Gama Pepsi „pe +” beneficiază de o campanie de comunicare ce include spoturi TV, execuţii în magazine şi OOH.

În România, Coca-Cola rămâne cea mai consumată băutură răcoritoare, cu o cotă de piaţă de aproape 60% din piaţa băuturilor acidulate, în timp ce Pepsi deţine sub 20% din cota de piaţă, notează economica.net.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/lovitura-pe-care-o-da-pepsi-gigantului-coca-cola-cum-vrea-sa-fure-din-clientii-concurentei-12192332
12192332
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.