Locuieşti în altă ţară şi vrei să vii în România după 1 iunie? Până când e valabilă izolarea la domiciliu şi care sunt excepţiile

Autor: Mediafax Postat la 29 mai 2020 1011 afişări

Locuieşti în altă ţară şi vrei să vii în România după 1 iunie? Până când e valabilă izolarea la domiciliu şi care sunt excepţiile

Dacă stai în altă ţară şi te gândeşti să vii în România, află că şi după 1 iunie vei intra în izolare la domiciliu. Această măsura va rămâne până pe data de 15 iunie. Trebuie să ştii că dacă nu locuieşti în Spania, Italia, Germania sau alte tări cu risc de răspândire a virusului , mai exact dacă nu stai într-o zonă roşie, vei scăpa de izolare când te intorci acasă.„Până la data de 15 iunie, toţi cei care se întorc din ţări cu nivel de raspândire a virusului, la întoarcere intră în izolare la domiciliu 14 zile, carantină doar pentru cei care cer.

Măsura este până la data de 15 iunie. Sigur că cei care pleacă în ţări care nu prezintă risc, la întoarcere nu trebuie să se izoleze. De exemplu, din 16.000 de cetăţeni care intră în România, din care cetăţeni români probabil sunt 11.000, doar jumatate dintre ei intra in izolare la domiciliu pentru că ceilalţi vin din ţări unde nu este necesară izolarea la domiciliu”, a declarat Ludovic Orban.

Citiţi articolul integral pe Mediafax.ro 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
domiciliu,
romania

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.