Guvernul plăteşte 45% din salariu, timp de trei luni, pentru cei care revin din şomajul tehnic

Postat la 28 mai 2020 199 afişări

Guvernul plăteşte 45% din salariu, timp de trei luni, pentru cei care revin din şomajul tehnic

 Guvernul adoptă în şedinţa de joi în şedinţă mai multe măsuri de sprijin destinate angajaţilor şi angajatorilor. Potrivit ordonanţei de urgenţă, statul va plăti 45% din salariul de bază, timp de 3 luni, pentru cei care revin din şomaj tehnic.

Guvernul va lua în această seară mai multe măsuri de sprijinire a angajaţilor şi angajatorilor, în criza coronavirusului care vor intra în vigoare începând cu 1 iunie.

Dacă angajaţii tăi s-au aflat până acum în şomaj tehnic trebuie să ştii că şi de acum înainte, timp de trei luni, statul te poate ajuta. Mai exact de la reluarea activităţii angajaţii tăi pot primi, timp de 3 luni, 45% din salariul de bază. Practic tu îi vei mai plăti doar 55 % din salariu. Există şi condiţii puse de stat. Mai exact după terminarea celor trei luni în care guvernul te ajută, tu eşti obligat să îţi tii angajaţii încă 6 luni, nu o să poţi să îi dai afară.

Cititi ma multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
guvern,
salariu,
timp

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.