Localitatea din România în care poţi cumpăra o casă cu doar 5000 de euro. Este mobilată şi utilată

Postat la 29 mai 2023 751 afişări

Localitatea din România în care poţi cumpăra o casă cu doar 5000 de euro. Este mobilată şi utilată

În timp ce apartamentele chiar de la periferia Bucureştiului au atins preţuri record, acestea putând fi achiziţionate cu peste 100.000 de euro, există localităţi în România în care poţi cumpăra o casă cu mult, mult mai puţin.

Ba chiar, o casă mobilată şi utilată poate fi achiziţionată la preţ de maşină… la mâna a doua! De exemplu, pe platforma OLX, există un anunţ de vânzare a unei case situată în comuna Cislău din judeţul Buzău la preţul de 4999 de euro!

”Vând casă în comuna Cislău, aproape de centru. Pentru mai multe detalii, vă rog sunaţi la numărul de telefon…”, scrie proprietarul în anunţul postate pe OLX.

Cislău este satul de reşedinţă al comunei cu acelaşi nume din judeţul Buzău, în zona Muntenia din România. Localitatea se află pe valea râului Buzău, la numai 52 km de oraşul Buzău şi 110 km de oraşul Braşov, pe drumul DN10 Buzău–Braşov.

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
casa,
romania,
cumparare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.