Liderul unui partid de opoziţie îi cere lui Hollande să precizeze poziţia Franţei faţă de aderarea României la Schengen

Postat la 24 septembrie 2013 38 afişări

Preşedintele UMP (opoziţie) Jean-François Copé i-a cerut marţi preşedintelui francez François Hollande să nu mai menţină "ambiguitatea" asupra aderării României şi Bulgariei la spaţiul Schengen, căreia i se opune atât timp cât nu va fi soluţionat dosarul romilor, relatează L'Express. fr.

Liderul unui partid de opoziţie îi cere lui Hollande să precizeze poziţia Franţei faţă de aderarea României la Schengen

 "Cer foarte solemn ca preşedintele Republicii să spună foarte solemn care este poziţia Franţei cu privire la intrarea Bulgariei şi României în Spaţiul Schengen la 1 ianuarie 2014", a declarat deputatul-primar de la Meaux pentru postul France Info.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/liderul-unui-partid-de-opozitie-ii-cere-lui-hollande-sa-precizeze-pozitia-frantei-fata-de-aderarea-romaniei-la-schengen-11385002
11385002
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.