Preşedinta Asociaţiei "Cuţu, cuţu": Am depus plângere penală în cazul conducerii ASPA

Postat la 23 septembrie 2013 65 afişări

Preşedinta Asociaţiei "Cuţu, cuţu", Marcela Pîslă, a declarat luni că a depus, la Parchetului instanţei supreme, o plângere penală pe numele şefilor Autorităţii pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor (ASPA), pe care îi consideră vinovaţi de moartea lui Ionuţ Anghel.

Preşedinta Asociaţiei "Cuţu, cuţu": Am depus plângere penală în cazul conducerii ASPA

 Marcela Pîslă a spus, la ieşirea de la Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, că a depus plângere penală atât în cazul lui Răzvan Băncescu, cât şi al altor persoane din conducerea ASPA, pentru neglijenţă în serviciu.

"Şefii ASPA sunt vinovaţi de neglijenţă în serviciu în cazul morţii acelui copil. Ei au tot timpul foarte mulţi bani pe mână şi ar fi putut să scape Bucureştiul de câini. Tot scandalul arată în continuare că se pot întâmpla tragedii", a declarat Marcela Pîslă.

Preşedintele Asociaţiei "Cuţu, cuţu" a mai spus că procurorii au audiat-o în calitate de specialist şi că, dacă va mai fi citată de anchetatori, va reveni la Parchet.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/presedinta-asociatiei-cutu-cutu-am-depus-plangere-penala-in-cazul-conducerii-aspa-11380664
11380664
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.