Actorul Alexandru Arşinel, aşteptat pentru analize la Cluj după ce s-a simţit rău

Postat la 23 septembrie 2013 42 afişări

Actorul Alexandru Arşinel este aşteptat, luni, la Institutul Clinic de Urologie şi Transplant Renal (ICUTR) din Cluj-Napoca pentru analize medicale, el acuzând deteriorarea stării de sănătate în urma stresului cauzat de mediatizarea negativă a cazului său de transplant.

Actorul Alexandru Arşinel, aşteptat pentru analize la Cluj după ce s-a simţit rău

 Directorul executiv al Agenţiei Naţionale de Transplant, Dan Luscalov, a declarat, luni, că, în funcţie de rezultatul unor analize, actorul Alexandru Arşinel ar putea fi reinternat în cadrul ICUTR.

"Domnul Arşinel este aşteptat, luni, pentru analize şi investigaţii medicale la ICUTR, după ce analizele efectuate de colegii de la «Carol Davilla» din Bucureşti au relevat o deteriorare a stării sale de sănătate, situaţie pe care actorul a pus-o pe seama stresului cauzat de mediatizarea negativă a cazului său de transplant. În funcţie de rezultatul analizelor, domnul Arşinel ar putea fi reinternat. Există şi posibilitatea ca, în urma rezultatelor analizelor, să i se schimbe medicaţia şi să se întoarcă la Bucureşti", a spus Luscalov.

Potrivit acestuia, stresul poate fi un factor care să ducă la deteriorarea stării de sănătate a unui bolnav care a suferit recent un transplant.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/actorul-alexandru-arsinel-asteptat-pentru-analize-la-cluj-dupa-ce-s-a-simtit-rau-11378212
11378212
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.