Lichiditatea a dispărut ieri de pe bursă. Acţiunile SIF Moldova au pierdut 1,3%

Autor: Stefan Musgociu Postat la 12 martie 2013 9 afişări

Bursa a scăzut cu 0,12% (indicele BET-C), într-o piaţă unde rulajul a atins minimul ultimelor şase săptămâni, iar acţiunile SIF Moldova (SIF2) au coborât cu 1,3% în prima zi când investitorii care cumpără aceste titluri nu mai au dreptul să participe la AGA în care va fi ales un nou consiliu de administraţie.

Lichiditatea a dispărut ieri de pe bursă. Acţiunile SIF Moldova au pierdut 1,3%

Bursa a scăzut cu 0,12% (indicele BET-C), într-o piaţă unde rulajul a atins minimul ultimelor şase săptămâni, iar acţiunile SIF Moldova (SIF2) au coborât cu 1,3% în prima zi când investitorii care cumpără aceste titluri nu mai au dreptul să participe la AGA în care va fi ales un nou consiliu de administraţie. În prima parte a zilei acţiunile SIF Mol­dova (SIF2) au consemnat cea mai vizibilă va­ria­ţie dintre societăţile de investiţii finan­ciare, co­borând cu până la 2,6%. În ultimele ore de tran­zacţionare, corecţia s-a temperat, iar la închi­dere aceste titluri erau în scădere cu 1,29%, la 1,53 lei. Acţiunile SIF Moldova au con­semnat al patrulea rulaj din piaţă, de 662.000 de lei. „Cred că scăderea preţului nu are legătură cu anunţul de vineri. Până vineri, când a fost ultima zi în care se mai puteau cumpăra acţiuni pentru participarea la AGA, a existat o pre­siune la cumpărare pentru că se acumulau cât mai multe voturi pentru AGA din 4/5 aprilie. Fiind o AGA cu miză foarte mare, res­pec­tiv ale­gerea unui nou consiliu de administraţie, pre­ţul acţiunii SIF Moldova a crescut consis­tent în ultimele 10 zile.

Toate stirile sunt pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

citeste si:

Citeşte pe MonitorulApararii.ro

/actualitate/lichiditatea-a-disparut-ieri-de-pe-bursa-actiunile-sif-moldova-au-pierdut-1-3-10661543
10661543
comments powered by Disqus
Pentru reţeaua de sănătate Regina Maria au trecut 25 de ani. Cum vede viitorul în industria sănătăţii Fady Chreih, CEO-ul reţelei? Pentru reţeaua de sănătate Regina Maria au trecut 25 de ani. Cum vede viitorul în industria sănătăţii Fady Chreih, CEO-ul reţelei?

Ajunsă la pragul istoric de un sfert de secol de activitate pe piaţa locală de servicii medicale private, reţeaua de sănătate Regina Maria se pregăteşte să construiască următorii 25 de ani de performanţă pe pilonii ridicaţi prin investiţiile şi inovaţiile implementate până acum. Care au fost cele mai importante borne depăşite? Ce înseamnă performanţa în medicina privată? Cum va arăta piaţa locală de servicii medicale private peste 25 de ani? – sunt câteva dintre întrebările la care ne răspunde Fady Chreih, CEO al Regina Maria.

vezi continuarea
ZF.ro
Atenţie! O nouă taxă va fi redusă redusă drastic. Ce veţi plăti mai puţin Atenţie! O nouă taxă va fi redusă redusă drastic. Ce veţi plăti mai puţin
O experienţă străină în mijlocul Capitalei: Stilul de viaţă francez, în inima Bucureştiului.
Mediafax
VIDEO Italia a fost cuprinsă de un val de proteste violente VIDEO Italia a fost cuprinsă de un val de proteste violente
COMENTARIU Marius Oprea: În Occident, Covid-ul a şters egalitatea în faţa morţii. Nu şi în ţara Mioriţei
MonitorulApararii
7 lecţii învăţate de forţele ruse în războiul din Siria 7 lecţii învăţate de forţele ruse în războiul din Siria
Realitatea depăşeşte ficţiunea. Chiar şi în serviciile secrete
MonitorulPartidelor
Decizia privind validarea mandatului de primar al lui Clotilde Armand, amânată Decizia privind validarea mandatului de primar al lui Clotilde Armand, amânată
Revenire spectaculoasă în politică: Elena Băsescu va candida la Constanţa
MonitorulSiguranteiCetateanului
COMENTARIU Valeriu Şuhan: Alba neagra. Cu TVA... COMENTARIU Valeriu Şuhan: Alba neagra. Cu TVA...
De ce trebuie să se ţină la termen alegerile parlamentare? Analiza lui Ion Cristoiu

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.