LG E900 Optimus 7- primul telefon cu Windows Phone 7 disponibil in Romania

Autor: Roxana Cristea Postat la 21 octombrie 2010 20 afişări

Vodafone a lansat LG E900 Optimus 7- primul telefon din Romania ce functioneaza cu noul sistem de operare dezvoltat de Microsoft, Windows Phone 7.

"Windows Phone 7 reprezinta un efort ambitios de a oferi un altfel de telefon- unul creat special pentru consumatorii din ce in ce mai sofisticati, care combina constant viata personala si cea profesionala", a spus Michal Golebiewski, Business and Marketing Director in cadrul Microsoft Romania." Windows Phone incorporeaza o gama larga de servicii Microsoft, pentru a crea o experienta complet diferita pe mobil: de la Windows Live, Bing, Zune si Internet Explorer, la Outlook si Office", completeaza acesta.

Telefonul va fi disponibil pana la finalul acestei luni in magazinele Vodafone si ale partenerilor din tara, de la pretul de 129 Euro, impreuna cu abonamentul Vodafone Complet 2000 si Internet pe mobil 1GB.

LG Optimus 7 are ecran tactil capacitiv multitouch de 3,8 inci,WVGA, procesor de 1 GGz. Camera foto de 5 MP cu autofocus, baterie de 1500 mAh, memorie 256 MB ROM si RAM 512 MB si GPS integrat.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/lg-e900-optimus-7-primul-telefon-cu-windows-phone-7-disponibil-in-romania-7515734
7515734
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.