Lăzăroiu: Procedura graţierii e complicată, nu decide pur şi simplu preşedintele

Postat la 21 mai 2013 25 afişări

Consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu a declarat, marţi, că procedura graţierii este complicată, se face o analiză, este vorba de un dosar întreg, nu decide pur şi simplu preşedintele.

Lăzăroiu: Procedura graţierii e complicată, nu decide pur şi simplu preşedintele

 Întrebat despre eventuala solicitare a graţiere a lui George Becali, Sebastian Lăzăroiu a răspuns: "Nu o să mă pronunţ pe o chestiune ipotetică. Sigur, e dreptul oricărei persoane condamnate să ceară această graţiere, dar e o întreagă procedură care trebuie urmată. Repet, asta-i o declaraţie de intenţie, n-am văzut încă cererea de graţiere".

Consilierul prezidenţial precizează că procedura este complicată.

"Se face o analiză, e o procedură complicată cu graţierea, nu decide pur şi simplu preşedintele, aşa că e Gigi Becali sau că e X sau e Y, se fac nişte analize, e un dosar întreg acolo, se iau nişte avize şi în final, sigur, preşedintele e cel care decide. Dar e greu de analizat parcursul ăsta înainte să ştii ce conţine dosarul respectiv", a afirmat Lăzăroiu la RFI.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/lazaroiu-procedura-gratierii-e-complicata-nu-decide-pur-si-simplu-presedintele-10891544
10891544
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.