Lăzăroiu: Crin Antonescu, "nevropat" care "va sfârşi într-un spital de boli nervoase"

Postat la 15 iulie 2012 62 afişări

Fostul consilier al preşedintelui Traian Băsescu, Sebastian Lăzăroiu, îl acuză pe preşedintele interimar Crin Antonescu că este dezechilbrat mintal.

"Inteleg ca Hugo Chavez instalat de o divizie de tancuri parlamentare la Cotroceni acum cateva zile ar fi zis ca am fost dat afara din functia de consilier. Vreau sa ii spun si cu aceasta ocazie acestui nevropat cu acte ca AM CERUT eliberarea din functie exact in ziua in care adevaratul Presedinte al Romaniei Traian Basescu a plecat de la palat dintr-un singur motiv: nu pot fi consilierul unui uzurpator. Mi-e mila de Crin. Destinul lui, dupa cum stiu ca se teme si el, este ca va sfarsi intr-un spital de boli nervoase. Si, din decenta, n-as vrea sa vorbesc mai mult despre asta", a scris Lăzăroiu pe Facebook.

Ulterior, provocat de glumele comentatorilor săi, care scriau că Antonescu e "scăpat de la psihopupu", schizofrenic sau paranoic, Lăzăroiu a comentat doar atât: "O sa ma abtin. Cine are ochi sa vada poate vedea si singur".

Într-o altă postare pe Facebook, Lăzăroiu a avut o sugestie asemănătoare când a comentat afirmaţia lui Antonescu potrivit căreia "suspendarea lui Traian Băsescu era necesară pentru că România nu mai putea aştepta, era blocată".

"Nu, bolnavule, nu Romania nu mai putea astepta. Tu nu mai puteai astepta si papusarii din est de care tu nici macar nu esti constient pentru ca traiesti in lumea ta", a replicat fostul consilier prezidenţial.

La rândul său, Mirel Axinte, fostul consilier al lui Sebastian Lăzăroiu în 2011, când acesta a fost ministru al muncii, a scris sâmbătă pe blogary.ro, referindu-se la Crin Antonescu şi Victor Ponta, că "România este condusă de Mafie şi de Rusia prin intermediul a doi puţoi iresponsabili, înapoiaţi mintal şi dezechilibraţi psihic".

Urmărește Business Magazin

/actualitate/lazaroiu-crin-antonescu-nevropat-care-va-sfarsi-intr-un-spital-de-boli-nervoase-9863140
9863140
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.