Laura Oprean renunţă la conducerea DNA, preluându-şi postul de adjunct

Postat la 07 martie 2013 95 afişări

Laura Oprean a cerut încetarea detaşării în funcţia de şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, începând de luni, ea urmând a-şi prelua poziţia avută anterior, respectiv pe cea de procuror şef adjunct al DNA.

Laura Oprean renunţă la conducerea DNA, preluându-şi postul de adjunct

Prin ordinele emise joi, 7 martie, de către Daniel Morar, fostul şef al DNA, în prezent prim-adjunct al procurorului general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (mandat ce îi expiră în 2 aprilie-n.r.) "s-a dispus, la cerere, încetarea din data de 11 martie 2013" a delegării Laurei Oprean în funcţia de procuror şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie. Cu aceeaşi dată, Oprean va fi delegată pe o perioadă de şase luni în funcţia de procuror şef adjunct al Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

Cititi mai mute pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
dna,
adjunct,
conducere,
post,
renuntare,
functie,
procuror sef
/actualitate/laura-oprean-renunta-la-conducerea-dna-preluandu-si-postul-de-adjunct-10652443
10652443
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.