La colecţionari, pe ocolite

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 13 aprilie 2020 48 afişări

Când nu mai poţi să chemi colecţionarii la tine să le arăţi ceva şi nici nu poţi să te duci tu la ei, ai totuşi o soluţie: internetul împreună cu înalta tehnologie.

La colecţionari, pe ocolite

Târgul de artă Art Basel, de exemplu, care trebuia să desfăşoare la Hong Kong, s-a ţinut online în nişte aşa-numite viewing rooms, prilej cu care a reuşit să şi vândă o lucrare care n-ar fi putut fi expusă fizic la târg din cauza unor probleme de siguranţă la incendiu, scrie Financial Times. O aplicaţie intitulată Vortic, recent lansată, oferă galeriilor de artă un spaţiu virtual de expoziţie pe care pot suprapune lucrări din colecţiile lor ca să le arate clienţilor, în timp ce o galerie micuţă din Londra, Guts Gallery, a organizat o expoziţie pe Instagram cu lucrări ale artiştilor din portofoliu, care pot fi achiziţionate până pe 16 aprilie.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
arta,
expozitie,
lucrari,
refuz,
targ

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.