La ANOFM, un sofer castiga mai mult decat inspectorul principal. Vezi cati bani iau si restul angajatilor

Postat la 01 iunie 2010 54 afişări

Totalul veniturilor nete ale soferului principal din cadrul Agentiei Nationale pentru ocuparea Fortei de Munca (ANOFM) depaseste cu 304 lei suma incasata la sfarsitul lunii aprilie de inspectorul principal al aceleiasi institutii.

La sfarsitul lunii aprilie, un sofer angajat al ANOFM a castigat 2.033 de lei, suma ce include salariul net plus "alte drepturi salariale". in aceeasi perioada, inspectorul principal al Agentiei a plecat acasa cu o suma mai mica - 1.729 de lei, care include, de asemenea, salariul net si sporurile aferente.

Cel mai mare salariu l-a avut directorul ANFOM, care a incasat la sfarsitul lunii aprilie 5.345 de lei, dintre care 4.720 de lei reprezinta salariul net, iar 625 de lei celelalte drepturi salariale. Presedintele Agentiei in schim este printre putinii care nu beneficiaza de astfel de drepturi, acesta avand pentru luna aprilie un salariu de 4.693 de lei.

Cel mai putin castiga un inspector de gradul doi - 296 de lei pe luna si un inspector asistent - 500 de lei pe luna.

27 dintre angajatii ANOFM castiga mai putin de 1.000 de lei pe luna, restul de 159 castigand peste acest nivel.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/la-anofm-un-sofer-castiga-mai-mult-decat-inspectorul-principal-vezi-cati-bani-iau-si-restul-angajatilor-6237411
6237411
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.