Kovesi: Rămân în sistemul judiciar. Nu voi candida în politică

Autor: Catalina Cocolos Postat la 25 septembrie 2015 126 afişări

Procurorul şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Laura Codruţa Kovesi, a spus că nu va intra în politică sau în administraţia publică, ci va continua să rămână în sistemul judiciar, precizând că va anunţa la finalul acestui mandat dacă va mai continua activitatea la conducerea DNA.

"Am luat o decizie în ceea ce priveşte viitorul meu profesional şi dacă doresc sau dacă nu doresc un mandat, dar această decizie nu vreau să o fac publică în acest moment. Ceea ce pot să confirm în acest moment este că nu voi candida la niciun fel de politică sau în administraţia publică, voi rămâne în sistemul judiciar şi, dacă doresc să-mi continui mandatul la Direcţia Naţională Anticorupţie, am să anunţ atunci când va expira acest mandat", a declarat Laura Codruţa Kovesi, la Digi 24.

Procurorul şef al DNA a precizat că este singura care va decide cu privire la cariera sa, dar nu va intra în politică.

"Văd că sunt foarte multe speculaţii în spaţiul public despre ceea ce voi face, despre ceea ce nu voi face. Vă asigur că sunt singura care decid acest lucru şi ceea ce pot să vă asigur (...) este că nu am să intru în politică şi nu am să candidez nici pentru preşedinte şi nici pentru altă funcţie, ci am să-mi continui activitatea în sistemul judiciar", a subliniat procurorul şef al DNA.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
KOVESI,
DNA,
POLITICĂ
/actualitate/kovesi-raman-in-sistemul-judiciar-nu-voi-candida-in-politica-14750551
14750551
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.