Klaus Iohannis: PSD lucrează de doi ani şi jumătate pentru a-l scăpa pe Liviu Dragnea de justiţie

Postat la 15 mai 2019 42 afişări

Preşedintele Klaus Iohannis a acuzat, miercuri, PSD, într-o conferinţă de presă, că lucrează de doi ani şi jumătate pentru ca liderul partidului, Liviu Dragnea, să scape de justiţie, precizând că social democraţii au produs cea mai slabă guvernare de după Revoluţie.

Klaus Iohannis: PSD lucrează de doi ani şi jumătate pentru a-l scăpa pe Liviu Dragnea de justiţie

"PSD a produs cea mai slaba guvernare dupa Revoluţie, zero autostrăzi, zero spitale, doar promisiuni, iar la capitolul realizări nimic, cu o excepţie, la modificări pe legile justiţiei, la modificări pe codurile penale, au lucrat mult şi prost. Se pune întrebarea retorică de ce au lucrat pesediştii atat de mult şi atât de intens pentru subjugarea justiţiei, pentru îndoirea legilor justiţiei? Răspunsul este cunsocut, arhi-cunoscut şi clar: pentru a-l scăpa pe Dragnea de justiţie, de asta lucrează PSD de doi ani şi jumătate", a declarat Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni.

Şeful statului a acuzat PSD că nu se preocupă de problemele românilor.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
justitie,
psd,
dragnea,
klaus iohannis,
acuzatii

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.