Mihai Constantinescu este în continuare în stare foarte gravă. Ce spun medicii despre starea artistului

Postat la 15 mai 2019 97 afişări

Interpretul de muzică uşoară Mihai Constantinescu este în continuare în stare foarte gravă la spital, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse medicale, precizând că artistul nu a suferit alte stopuri cardio-respiratorii sau alte evenimente.

Mihai Constantinescu este în continuare în stare foarte gravă. Ce spun medicii despre starea artistului

Surse medicale au declarat, pentru MEDIAFAX, că starea de sănătate a interpretului de muzică uşoară Mihai Constantinescu este staţionară, dar foarte gravă.

“Nici mai rău, nici mai bine ca ieri. Nu a făcut alte stopuri cardiace sau alte evenimente. Starea sa de sănătate e stabilă, nu s-a modificat nimic de aseară. E în stare stabilă, dar foarte gravă”, au precizat sursele citate, pentru MEDIAFAX.

Cântăreţul Mihai Constantinescu, în vârstă de 73 de ani, a fost dus la Spitalul Floreasca din Capitală luni, în urma unui stop cardio-respirator.

Mihai "nu e la prima problemă de genul ăsta", a declarat Adrian Daminescu pentru MEDIAFAX. "Dormea lângă soţie şi soţia şi-a dat seama că nu mai respiră. Mi s-a spus că a durat 10 minute până l-au resuscitat. Dacă sunt mai mult de trei-patru minute, cred că îţi pierzi memoria şi e greu să îţi mai recapeţi cunoştinţa", a mai spus muzicianul.

"Tot ce putem să facem acum e să stăm cuminţi şi să ne rugăm pentru el", a completat Adrian Daminescu.

Mihai Constantinescu şi-a anulat în luna martie câteva concerte din cauza stării de sănătate, fiind cunoscut de multă vreme cu probleme cardiace.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
stare,
constantinescu,
medici,
artist

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.