Unul dintre cei mai cunoscuţi autori şi invesitori din lume anunţă la Bucureşti o criză economică mai gravă ca în 2008

Postat la 14 mai 2019 599 afişări

„Românii sunt oameni foarte inteligenţi, dar au probleme când vine vorba de educaţia financiară. Americanii sunt bogaţi pentru că au găsit la bursă foarte multe companii în care să-şi investească banii.“

Unul dintre cei mai cunoscuţi autori şi invesitori din lume anunţă la Bucureşti o criză economică mai gravă ca în 2008

În viitorul apropiat ne vom confrunta cu o nouă criză economică, iar aceasta va depăşi proporţiile celei din 2008. Principalul factor de risc cu care economia se confruntă în prezent sunt pariurile care se învârt pe pieţele actuale, este de părere Robert Kiyosaki, investitor şi om de afaceri american, care a participat în weekend la o conferinţă în Bucureşti.

„În viitorul apropiat ne vom confrunta cu o nouă criză financiară. La momentul actual ne aflăm într-un război al monedelor şi într-un război cibernetic, care este mai periculos decât un conflict militar. Cred că următoarea criză economică va fi mult mai gravă decât ceea ce s-a întâmplat în 2008. Dacă ceea ce va veni va semăna cu ce s-a întâmplat în 2008, atunci vorbim o criză de proporţii“, a declarat investitorul american Robert Kiyosaki într-un interviu realizat de ZF duminică dimineaţă.

La nivelul comunităţii europene, ţări precum Germania, considerată motorul economiei euro­pene, sau Italia au ajuns în stagnare economică sau în zona recesiunii. În cazul în care Germania s-ar confrunta cu recesiunea, acest fapt ar impacta direct întreaga Europă, inclusiv România. În cazul în care SUA se vor confrunta cu recesiunea, întreaga lume se va confrunta cu o criză economică.

Din acest motiv, marii jucători, precum Rusia sau China, caută la momentul actual să îşi facă rezerve importante de aur, spune Robert Kiyosaki. „Dacă America intră în recesiune, întreaga lume se va confrunta cu criza economică. Din acest motiv, la momentul actual China şi Rusia fac tot ceea ce este posibil pentru a stoca cât mai mult aur. Războiul se va duce între America, China, Rusia şi Europa“.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bucuresti,
anunt,
autori,
criza economica

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.