Kira surprinde, la doar 24 de ani, după anunţul făcut: "Nu a fost uşor să accept". Ce face acum fiica lui Gică Hagi

Postat la 17 mai 2019 277 afişări

Kira Hagi (24 de ani) şi-a prezentat noul proiect, iar fiica lui Gică Hagi a anunţat că acum îi învaţă pe copii actorie.

Kira surprinde, la doar 24 de ani, după anunţul făcut: "Nu a fost uşor să accept". Ce face acum fiica lui Gică Hagi

Tânăra a absolvit New York Film Academy, iar în decembrie 2018 s-a întors în România pentru a juca în piese de teatru, puse în scenă la Bucureşti.

Recent, Kira a decis să-şi împartă timpul şi cu cei mici, cărora le va preda un curs de actorie: “Momentul acela cand e randul tau sa dai mai departe! Nu a fost usor sa accept ca sunt adult, sa stiti!

Cu mult entuziasm ma pregatesc sa inaugurez DALLESGO KiDS si sa predau cursul de Actorie, dedicat copiilor cu varste intre 10-13 ani. E un curs in care vom explora universul minunat al actoriei prin jocuri si exercitii care sunt sigura ca ii va ajuta pe copii in toate aspectele vietii lor. Asa cum m-a ajutat si pe mine! Cred mult in acest fel de dezvoltare personala, altfel nu m-as fi bagat! Si sunt sigura ca o sa ne distram. Ei pe seama mea si invers!”, a scris fiica lui Hagi pe pagina personală de Facebook.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
hagi,
fiica,
anunt,
refuz,
actorie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.