Kingfisher mai „taie“ din portofoliu trei magazine şi elimină brandul Praktiker din România

Postat la 01 octombrie 2018 622 afişări

Britanicii de la Kingfisher, care au cumpărat anul trecut reţeaua de magazine de bricolaj Praktiker, închid trei magazine sub acest nume în următoarea perioadă, şi anume unităţile de la Arad, Braşov şi Piteşti.

Kingfisher mai „taie“ din portofoliu trei magazine şi elimină brandul Praktiker din România

Închiderea acestora vine după ce, de la începutul anului, britanicii au mai închis şi magazinele de la Focşani, Bacău şi Ploieşti, iar la sfârşitul anului trecut au renunţat şi la cel din Voluntari. Astfel, după toate aceste închideri, reţeaua Praktiker ar urma să mai numere 20 de magazine.

 

„Brico Dépôt a prevăzut deja un plan de suport şi in­te­grare a cât mai multor angajaţi în reţeaua de magazine exis­tentă“, se arată într-un comunicat transmis de companie.

 

Cele 20 de magazine rămase funcţionale vor trece sub celălalt brand al grupului Kingfisher în România - Brico Dépôt, până în primăvara anului 2019, astfel că brandul Praktiker va dispărea de pe piaţă, iar Kingfisher mai rămâne în România cu 35 de magazine.

 

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.