A fost lansat FIFA 2019, rezultatul colaborării între echipe tech din România şi Canada

Autor: Andra Stroe Postat la 30 septembrie 2018 157 afişări

Electronic Arts România, una dintre cele mai mari companii de tehnologie şi producătoare de jocuri video din România, a lansat vineri, la nivel global, FIFA 19. Cel mai nou titlu din celebra serie de jocuri video este dezvoltat de EA România în colaborare cu EA Vancouver şi este disponibil acum în toată lumea, pentru utilizatorii PS4, XBOX One, Nintendo Switch, PC, XBOX 360 şi PS3.

A fost lansat FIFA 2019, rezultatul colaborării între echipe tech din România şi Canada

FIFA 19 aduce multiple funcţionalităţi noi, iar special pentru fanii români, jocul include noul echipament şi noul blazon ale echipei naţionale de fotbal a României, precum şi trei noi fotbalişti români recreaţi autentic în joc – Florin Andone, Răzvan Marin şi Nicolae Stanciu.

În gameplay au fost introduse o serie de inovaţii precum noul sistem Active Touch, care permite un control superior al mingii şi al jucătorilor, mai multă fluiditate şi o evoluţie în ceea ce priveşte trăsăturile de personalitate ale jucătorilor.

Electronic Arts România este una dintre cele mai mari companii de tehnologie şi entertainment care operează în România şi unul dintre cele două studiouri din întreaga lume care au creat jocul FIFA, alături de studioul EA din Vancouver. EA România este prezentă în ţara noastră din 2006, timp în care a dezvoltat mai multe jocuri recunoscute global, precum FIFA, Need for Speed, UFC şi, începând cu acest an, NHL. Echipa multidisciplinară de români care lucrează la dezvoltarea unora dintre cele mai populare serii de jocuri video din lume este compusă din peste 1,500 de oameni, cu expertiză în diverse domenii: producători, ingineri de software, designeri, manageri de proiect, animatori, graficieni, experţi UX, specialişti de testare şi multe altele.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
lansare,
fifa,
jocuri video

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.