KFC şi Pizza Hut fac angajări. Vezi ce posturi sunt disponibile în cadrul celor două lanţuri de restaurante

Autor: Ioana Matei Postat la 15 octombrie 2015 338 afişări

KFC şi Pizza Hut fac angajări. Vezi ce posturi sunt disponibile în cadrul celor două lanţuri de restaurante

În această toamnă, lanţurile de restaurante KFC şi Pizza Hut participă la două mari târguri de recrutare, în mai multe oraşe ale ţării: Târgul de Cariere şi Angajatori de Top, potrivit unui comunicat de presă transmis de reprezentanţii companiilor. Astfel, cele două companii vor participa la târguri pentru a promova posturile vacante curente, însă şi posturi noi ce vor apărea ca urmare a deschiderii unor noi restaurante, ca parte a planului de extindere din 2015.

Reprezentanţii companiilor au anuţat atât posturi de manager trainee, ce se adresează proaspeţilor absolvenţi care îşi doresc o pozitie de conducere, cât şi posturi pentru completarea echipelor din restaurant, şi anume: ospătar, bucătar, casier. Prin intermediul celor două târguri de recrutare amintite, KFC şi Pizza Hut ajung în oraşe ca: Braşov, Timişoara, Cluj, Bucureşti, Sibiu, Oradea şi Târgu Mureş.

„Dorim să ne numărăm printre cei mai doriţi angajatori pentru tinerii din România. Avem în restaurantele noastre multe exemple de tineri care au fost alături de noi şi care şi-au construit o carieră atât la KFC, cât şi la Pizza Hut. Reţeaua noastră este în continuă extindere şi astfel şansele pentru angajaţi sunt variate”, a declarat Mark Hilton, Franchise Business Consultant KFC şi Pizza Hut România. „Oferim tinerilor posibilitatea de a se dezvolta profesional încă din anii de studenţie, fără a avea nevoie de o experienţă de lucru anterioară. Printre beneficiile unui job la noi, se numără programul de lucru flexibil şi posibilitatea de a lucra alături de o echipă tânără, într-un mediu plăcut”, a adăugat Mark.  

Angajatori de Top este cel mai mare eveniment de recrutare din România, în cadrul căruia cei interesaţi pot aplica pentru joburi din domenii variate. Târgul beneficiază de două ediţii, una în Timişoara şi una în Bucureşti, având, de asemenea, şi o ediţie virtuală.

Fondat la Cluj în 2006, Târgul de Cariere este azi cea mai mare reţea de evenimente de carieră din România şi Republica Moldova. Acesta reuneşte companii ce îşi doresc să recruteze personal în domenii diverse, de la auto&automotive, la consultanţă, industria alimentară, IT&Software, servicii, producţie&tehnică, recrutare sau retail.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/kfc-si-pizza-hut-fac-angajari-vezi-ce-posturi-sunt-disponibile-in-cadrul-celor-doua-lanturi-de-restaurante-14845419
14845419
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.