Kaufland se extinde în Târgu Neamţ şi ajunge la o reţea de 139 de magazine

Autor: Andra Stroe Postat la 20 ianuarie 2021 186 afişări

Kaufland se extinde în Târgu Neamţ şi ajunge la o reţea de 139 de magazine

Kaufland România îşi continuă planurile de expansiune şi inaugurează mâine, 21 ianuarie 2021, magazinul din Târgu Neamţ, oraş cu aproximativ 18.000 de locuitori, ajungând la o reţea naţională de 139 de hipermarketuri. Noua unitate va funcţiona cu o echiop de 95 de angajaţi.

Magazinul are o suprafaţă totală de peste 5.400 metri pătraţi, dintre care peste 3.000 metri pătraţi sunt destinaţi spaţiului interior de vânzare. În această perioadă, programul de lucru va fi de la 7:00 şi până la 21:00 de luni până sâmbătă, iar duminică de la 8:00 la 19:00.

Hipermarketul este prevăzut cu opt case de marcat standard, din care una dedicată persoanelor cu dizabilităţi şi alte patru case express tip self-service.

Pe galeria comercială a magazinului, clienţii au acces şi la o zonă de Food Court, care cuprinde o cofetărie şi un fast food cu burgeri, precum şi o farmacie şi un punct de schimb valutar, iar la exterior magazinul dispune de un Grill.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
magazin,
angajati,
expansiune

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.