Kaufland îşi extinde serviciul de livrare la domiciliu prin Glovo în 11 oraşe noi

Autor: Andra Stroe Postat la 05 mai 2020 739 afişări

Kaufland îşi extinde serviciul de livrare la domiciliu prin Glovo în 11 oraşe noi

Pe fondul noului context de piaţă, în care multe persoane preferă să facă online cumpărăturile necesare pentru a se proteja în faţa pandemiei, Kaufland anunţă extinderea serviciului de livrare la domiciliu prin Glovo în 11 oraşe noi, ajungând la o reţea de 25 de judeţe din ţară.

Cele 25 de oraşe sunt: Bucureşti, Cluj Napoca, Timişoara, Iaşi, Braşov, Craiova, Constanţa, Sibiu, Arad, Ploieşti, Oradea, Brăila, Galaţi, Piteşti, precum şi Râmnicu Vâlcea, Focşani, Bacău, Piatra Neamţ, Buzău, Slatina, Deva, Alba-Iulia, Târgu-Mureş, Baia Mare şi Satu Mare, nou introduse în reţea.

Astfel, în toate cele 25 de oraşe clienţii vor putea comanda cu livrare la domiciliu fie prin aplicaţia digitală Glovo, dintr-un sortiment de peste 2.000 de produse, cu plata prin card bancar sau cash la livrare.

Odată cu extinderea, în aceste oraşe devine disponibil şi serviciul special de livrare la domiciliu pentru persoanele în vârstă sau cu dizabilităţi, unde costurile de livrare sunt preluate de Kaufland. În plus, pentru a-i sprijini în această perioadă şi pentru că nu folosesc metode electronice de plată, în cazul acestor comezi, beneficiarii serviciului special vor putea plăti ramburs produsele, la livrare, folosind doar numerar. Comenzile pot fi plasate la o distanţă de maximum 6 km faţă de magazinele Kaufland din apropierea locuinţei, în limita a 25 de kg şi a sumei de 250 de lei per comandă.

Persoanele în vârstă sau cu dizabilităţi vor putea apela la linia telefonică dedicată şi vor beneficia de posibilitatea achitării exclusiv în numerar a produselor, pentru a le fi cât mai uşor. Numărul de telefon la care pot apela atât beneficiarii, cât şi însoţitorii acestora rămâne 0720.00.95.95 (tarif normal), apelabil în intervalele luni-sâmbătă: 08:30-20:00 şi duminică: 08:30-19:00. 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
livrare,
domiciliu,
kaufland

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.