”Catedrala Prostirii Neamului” pe Google Maps. Umor sau insultă la adresa creştinilor?

Postat la 04 mai 2020 488 afişări

”Catedrala Prostirii Neamului” pe Google Maps. Umor sau insultă la adresa creştinilor?

Catedrala Mântuirii Neamului Românesc apare pe Google Maps cu un nume schimbat, însă, la căutarea pe Google Earth, obiectivul este situat lângă construcţia propriu-zisă.

La ora transmiterii acestei ştiri, lăcaşul de cult în construcţie figurează în continuare pe hartă drept ”Catedrala Prostirii Neamului Românesc”. Schimbarea numelor afişate pe harta online este posibilă pentru utilizatori.

Construcţia Catedralei Mântuirii Neamului Românesc rămâne chiar şi pe timp de epidemie COVID-19 un subiect popular de discuţie. Implicit, este şi ţintă a glumelor mai mult sau mai puţin jignitoare. Astfel, utilizatori ai Google Maps au recurs la o modalitate extrem de vizibilă de a-şi face cunoscută părerea pe tema Catedralei din centrul Capitalei. 

Pe harta virtuală, accesată zilnic de un număr semnificativ de oameni, Catedrala figurează, la momentul transmiterii acestei ştiri, cu numele de ”Catedrala Prostirii Neamului Românesc”.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
catedrala,
google maps,
crestinism

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.