Casa de discuri de acasă: cum poţi să îţi faci singur propriile discuri de vinil

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 04 mai 2020 296 afişări

Pe vremea când încă nu existau sau nu erau suficient de dezvoltate serviciile de muzică online, o soluţie să-ţi iei cu tine piesele preferate era să alcătuieşti casete sau CD-uri cu ele.

Casa de discuri de acasă: cum poţi să îţi faci singur propriile discuri de vinil

Pentru nostalgici există acum posibilitatea de a-şi crea şi propriile discuri de vinil, cu ajutorul unui aparat numit Easy Record Maker, proiectat de un designer londonez, Yuri Suzuki, în colaborare cu grupul japonez Gakken, care editează cărţi, manuale şi produce materiale didactice şi jucării. Utilizatorii conectează telefonul sau calculatorul care redă piesele pe care le doresc înregistrate la dispozitiv, care detectează vibraţiile sonore şi gravează cu un braţ special pe un disc de 7” gol. Discul poate fi apoi redat pe Easy Record Maker.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
casa,
refuz,
piese,
dezvoltare,
muzica,
online,
record,
servicii,
solutie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.