SUA înregistraeză peste un milion de cazuri de coronavirus şi 66.000 de decese

Autor: Marinela Sarbu Postat la 03 mai 2020 73 afişări

SUA înregistraeză peste un milion de cazuri de coronavirus şi 66.000 de decese

SUA înregistraeză cel puţin 1.126.519 cazuri de coronavirus şi 66.051 de persoane au murit din cauza virusului, conform unui raport al Universităţii Johns Hopkins din Statele Unite, informează CNN.

Totalul include cazuri din toate cele 50 de state, districtul Columbia şi alte teritorii americane, precum şi cazuri ale cetăţenilor americani repatriaţi şi cele din armata americană, spitale de veterani şi închisori federale.

Aproximativ jumătate din statele americane au început relaxarea măsurilor de izolare, dar guvernatorul statului New York a spus că o astfel de mişcare ar fi prematură în statul său, cel mai grav lovit de epidemia de coronavirus.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sua,
deces,
covid

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.