Hobby de carantină: grădini pentru vecini

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 04 mai 2020 77 afişări

O familie pricepută la grădinărit şi creşterea animalelor dintr-o mică localitate americană din Rhode Island a constatat că stă mai bine decât restul vecinilor atunci când au început problemele provocate de coronavirus şi a găsit o cale de a socializa cu aceştia în ciuda restricţiilor.

Hobby de carantină: grădini pentru vecini

Socializarea a venit sub forma unei oferte de a le amenaja vecinilor grădini de legume pe spaţiile din jurul caselor, pentru ca aceştia să nu mai depindă de magazine pentru diverse produse. Familia, scrie New York Times, sapă şi plantează grădini cu răsaduri sau seminţe proprii, cu condiţia ca vecinii să se ocupe ei de plivit, rărit, udat şi alte munci ulterioare, dacă vor o recoltă bogată. Grădinarii anunţă din timp când vin, rugând vecinii la care lucrează să nu se apropie şi să discute cu ei doar de la distanţă. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.