Kaufland a deschis un nou hipermarket în Oradea. Ce magazine va mai deschide în acest an

Postat la 20 februarie 2014 47 afişări

Kaufland România a deschis joi un nou hipermarket în Oradea, al doilea din acest oraş, reţeaua naţională retailerului depăşind astfel pragul de 90 de unităţi.

Kaufland a deschis un nou hipermarket în Oradea. Ce magazine va mai deschide în acest an

 Noul magazin, al 91-lea hipermarket Kaufland din România, va comercializa circa 20.000 de produse.

De la începutul anului, compania a mai inaugurat un magazin în Târgu-Mureş şi are în plan până la finalul anului deschideri în Bucureşti, Târgovişte şi Gherla.

În Capitală retailerul va deschide în 2014 patru hipermarketuri noi, în Bulevardul Bucureştii Noi, în Apărătorii Patriei, Tudor Vladimirescu şi Valea Oltului.

Anul trecut, Kaufland România a deschis 8 magazine, investiţiile retailerului în extindere situându-se între 48 şi 72 milioane euro, având în vedere că investiţia medie într-un hipermarket este de 6 şi 9 milioane euro, în funcţie de oraş, valoarea terenului sau suprafaţa magazinului.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/kaufland-a-deschis-un-nou-hipermarket-in-oradea-ce-magazine-va-mai-deschide-in-acest-an-12120829
12120829
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.