BCR Fleet Management a câştigat licitaţia organizată de TVR pentru achiziţia a 140 de autoturisme

Postat la 19 februarie 2014 41 afişări

Societatea BCR Fleet Management a fost desemnată câştigătoarea licitaţiei care a fost organizată de TVR pentru cumpărarea, în leasing, a 140 de autoturisme, valoarea totală a contractului fiind de 2.400.000 de euro, fără TVA, au declarat pentru MEDIAFAX surse din Televiziunea Română.

 Sursele citate au spus că licitaţia electronică pentru achiziţia celor 140 de maşini s-a încheiat, câştigătoarea licitaţiei fiind societatea BCR Fleet Management. Însă contractul nu poate fi semnat din cauză că Societatea Română de Televiziune (SRTv) nu are în prezent un Consiliu de Administraţie.

Licitaţia a fost demarată de fostul Consiliu de Administraţie (CA) al TVR, care era condus de preşedintele-director general al televiziunii publice Claudiu Săftoiu. Fostul CA a fost demis pe 10 decembrie 2013 de Parlament, odată cu respingerea raportului de activitate al SRTv pe anul 2012. Ulterior, la conducerea TVR a fost numit Stelian Tănase, acesta fiind director general interimar al Televiziunii Române.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/bcr-fleet-management-a-castigat-licitatia-organizata-de-tvr-pentru-achizitia-a-140-de-autoturisme-12116434
12116434
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.