Lipsa unui ministru de Finanţe blochează scrisoarea FMI: Guvernul nu a mai aprobat documentul - surse

Postat la 19 februarie 2014 35 afişări

Scrisoarea de intenţie convenită cu Fondul Monetar Internaţional (FMI) la ultima misiune de evaluare, din ianuarie-februarie, nu a fost aprobată de Guvern în şedinţa de miercuri, din cauza lipsei unui ministru titular al Finanţelor, portofoliul PNL, au declarat agenţiei MEDIAFAX surse guvernamentale.

Lipsa unui ministru de Finanţe blochează scrisoarea FMI: Guvernul nu a mai aprobat documentul - surse

 Vineri, premierul Ponta afirmase că documentul va fi aprobat de Guvern în şedinţa de miercuri, 19 februarie.

Înaintea şedinţei de miercuri şi în urma unei discuţii dintre liderul PNL, Crin Antonescu, şi liderul PSD, premierul Victor Ponta, Daniel Chiţoiu şi-a înregistrat însă oficial demisia din funcţia de ministru al Finanţelor, iar ministerul a fost reprezentat la şedinţa Cabinetului de către un secretar de stat.

După discuţia Ponta-Antonescu, Guvernul a transmis un comunicat în care arăta că preşedintele PNL a refuzat să propună un nou ministru sau un interimar, astfel că premierul Victor Ponta va prelua postul de ministru interimar al Finanţelor.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/lipsa-unui-ministru-de-finante-blocheaza-scrisoarea-fmi-guvernul-nu-a-mai-aprobat-documentul-surse-12116384
12116384
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.