JPMorgan Chase, una dintre cele mai mari bănci americane, depăşeşte încă o dată aşteptările analiştilor şi livrează venituri trimestriale de aproape 28 de miliarde de dolari

Autor: Alex Ciutacu Postat la 12 octombrie 2018 122 afişări

JPMorgan Chase, una dintre cele mai mari bănci americane, depăşeşte încă o dată aşteptările analiştilor şi livrează venituri trimestriale de aproape 28 de miliarde de dolari

JPMorgan Chase a depăşit încă o dată aşteptările analiştilor şi ale pieţei în al treilea trimestru din 2018, potrivit CNBC.

Banca a depăşit atât estimările pentru venituri cât şi cele pentru profit. JPMorgan a raport venituri de 27,8 miliarde de dolari, faţă de estimările de 27,5 miliarde dolari. Câştigurile per acţiune s-au situat la 2,34 dolari, faţă de aşteptările de 2,25 dolari.

JPMorgan este primul creditor gigant care îşi raportează situaţia trimestrială. Compania este urmărită atent de investitorii care încearcă să întrevadă cum au funcţionat pieţele şi cum a funcţionat industria până acum în acest trimestru.

Băncile listate au fost lovite în ultima perioadă de decizia FED-ului de a majora dobânda de referinţă, iar investitorii încep să se gândească că punctul maxim de profitabilitate a fost deja atins cu privire la sectorul bancar.

Deşi creşterea dobânzii de referinţă ajută de obicei creditorii, eventuala competiţie pentru depozite forţează băncile să plătească dobânzi mai mari, micşorându-şi astfel marjele de profit. Creşterea creditării a fost lentă, de asemenea.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
estimari,
jpmorgan,
analisti

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.