Proiect Rabla electrocasnice 2018: Cum puteţi lua vouchere de până la 1.000 de lei de la Guvern pentru a vă schimba frigiderul, maşina de spălat sau electrocasnicele vechi

Autor: Alexandru Nanu Postat la 12 octombrie 2018 1253 afişări

Cum puteţi lua 1.000 de lei gratis de la Guvern pentru a vă schimba frigiderul, aspiratorul, maşina de spălat sau electrocasnicele vechi. Vedeţi mai multe detalii în articol.

Ministerul Mediul a pus în dezbatere un proiect de finanţare Rabla pentru electrocasnice, proiect prin care Românii vor putea primi vouchere de până la 1.000 de lei pentru a-şi schimba electrocasnicele vechi, conform programului naţional de înlocuire a echipamentelor electrice şi electronice uzate cu unele mai performante din punct de vedere energetic.

Pentru a-şi schimba maşina de spălat, frigiderul şi aparatul de aer condiţionat, românii vor trebuie să se înscrie într-o aplicaţie, iar după aprobare vor avea 60 de zile pentru a-şi utiliza voucherele.

Beneficiarii trebuie să îndeplinească cumulativ următoarele condiţii:

a) este persoană fizică cu domiciliul în România;

b) nu are obligaţii restante la bugetul de stat şi la bugetul local, conform legislaţiei naţionale în vigoare, la data achiziţionării EEE;

c) are vârsta de minimum 18 ani împliniţi în momentul înscrierii în aplicaţia informatică;

Vedeţi AICI continuarea articolului

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
rabla electrocasnice 2018

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.