Johnny Depp şi-a scos la vânzare palatul de la Veneţia pentru 10,9 milioane de dolari

Postat la 16 iulie 2016 376 afişări

Problemele cu soţia sa, Amber Heard, par să îl fi afectat pe Johnny Depp şi din punct de vedere financiar, întrucât actorul şi-a scos la vânzare, pe un preţ de 10,9 milioane de dolari, conacul pe care îl deţine în Veneţia, informează contactmusic.com.

Întrucât se află în plin divorţ cu soţia sa Amber Heard, pe fondul unor acuzaţii de violenţă domestică, aduse de către aceasta la adresa sa, actorul Johnny Depp pare că are nevoie de cât mai mulţi bani, ceea ce l-a determinat să îşi scoată la vânzare cunoscutul palat pe care îl deţine în pitoreasca Veneţie.

Ceea ce sugerează disperarea actorului este faptul că proprietatea este estimată la un preţ cu mult mai mare decât 10,9 milioane de dolari, cât a cerut acesta.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
JOHNNY DEPP,
AMBER HEARD,
VANZARE
/actualitate/johnny-depp-si-a-scos-la-vanzare-palatul-de-la-venetia-pentru-10-9-milioane-de-dolari-15529724
15529724
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.