John Bolton afirmă că SUA doresc ieşirea Marii Britanii din UE considerând că acest lucru ar consolida NATO

Autor: Mircea Olteanu Postat la 01 iunie 2019 63 afişări

Statele Unite vrea ca Marea Britanie să părăsească Uniunea Europeană întrucât o altă ţară independentă şi puternic ar ajuta NATO să devină o organizaţie mai eficientă, a declarat John Bolton, consilier prezidenţial american pentru Securitate Naţională, informează cotidianul Daily Telegraph.

"Preferinţa SUA în ceea ce priveşte Marea Britanie este să urmeze cursul a ceea ce oamenii au cerut şi să părăsească Uniunea Europeană. Este o lecţie pentru toată lumea privind triumful democraţiei", a declarat Bolton într-un interviu publicat vineri de Daily Telegraph.

"Cred că în mod particular ne va ajuta în NATO să avem o altă ţară independentă şi puternică care va ajuta NATO să fie mai eficientă", a declarat oficialul american, care a efectuat recent o vizită la Londra.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
M.BRITANIE,
BREXIT,
SUA

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.