John Bercow, criticat după ce a afirmat că imigranţii est-europeni muncesc mai bine ca britanicii

Postat la 05 iunie 2013 56 afişări

Preşedintele Camerei Comunelor John Bercow a provocat o adevărată "furtună" marţi seara, după ce a afirmat într-o vizită la Parlamentul din Bucureşti, săptămâna trecută, că imigranţii est-europeni muncesc mai bine ca britanicii.

John Bercow, criticat după ce a afirmat că imigranţii est-europeni muncesc mai bine ca britanicii

 Potrivit publicaţiei Daily Mail, preşedintele Camerei inferioare a Parlamentului britanic a mai declarat că sosirea a mii de imigranţi din Europa de Est aduce avantaje importante ţării sale. El a evocat un "val important" de persoane care au venit în ultimii ani în Marea Britanie şi a lăudat etica muncii lor în comparaţie cu a britanicilor.

Aceste declaraţii au provocat critici pe tema neutralităţii politice stricte necesare exercitării funcţiei pe care o ocupă, Bercow, provenind din rândul conservatorilor, fiind criticat pentru un comportament "ruşinos".

"Cred că este necesar ca situaţia să fie controlată şi monitorizată în privinţa imigraţiei - orice stat care vrea să îşi protejeze cetăţenii trebuie să facă acest lucru - dar există şi avantaje importante", a declarat el într-o vizită la Parlamentul din Bucureşti.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/john-bercow-criticat-dupa-ce-a-afirmat-ca-imigrantii-est-europeni-muncesc-mai-bine-ca-britanicii-10928705
10928705
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.