Jandarmeria, despre ancheta Parchetului: Punem la dispoziţia procurorilor toate documentele cerute

Postat la 13 august 2018 56 afişări

Georgian Enache, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Capitalei, a declarat, pentru MEDIAFAX, că instituţia va colabora cu procurorii militari care anchetează intervenţia forţelor de ordine la protestul din 10 august, el precizând că vor fi furnizate toate documentele solicitate.

Jandarmeria, despre ancheta Parchetului: Punem la dispoziţia procurorilor toate documentele cerute

„Parchetul Militar este autoritatea competentă să verifice întreg ansamblul acţiunilor Jandarmeriei şi noi punem la dispoziţia organelor de cercetare toate informaţiile, documentele şi informaţiile de care aceştia au nevoie pentru clarificarea fiecărei situaţii”, a declarat Georgian Enache, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Capitalei.

Întrebat cum vede faptul că procurorii militari vor extinde ancheta, pentru a afla dacă jandarmii se fac vinovaţi de neglijenţă în serviciu după ce doi militari au fost izolaţi de grup şi loviţi de mai mulţi protestatari, Enache a refuzat să comenteze.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.