”Ivanka Trump nu se vinde”. Un lanţ de magazine renunţă la piesele de îmbrăcăminte şi încălţăminte semnate de fiica preşedintelui

Postat la 03 februarie 2017 491 afişări

Lanţul de magazine american Nordstrom anunţă că scoate din vânzare linia de îmbrăcăminte şi de pantofi creată de Ivanka Trump, în urma vânzărilor în scădere pe care le-a înregistrat brand-ul fiicei preşedintelui Donald Trump, potrivit New York Times.

”Ivanka Trump nu se vinde”. Un lanţ de magazine renunţă la piesele de îmbrăcăminte şi încălţăminte semnate de fiica preşedintelui

Reprezentanţii Nordstrom precizează că renunţă la în jur de 10% din brand-urile vândute în magazine anual, pentru a scoate pe piaţă o ofertă nouă. "Am hotărât să nu cumpărăm piese ale brand-ului Ivanka Trump, deoarece nu au performanţă în vânzări", afirmă Nordstrom.

Anunţul companiei vine în urma unei campanii anti-Trump, care se derulează de câteva săptămâni. Campania este organizată de un grup de activişti şi se intitulează "Grab Your Wallet.” Grupul solicită lanţurilor de magazine să înceteze să mai demareze afaceri care-l implică pe preşedintele Donald Trump sau pe vreun membru al familiei acestuia.

Citiţi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.