Ivan: PDL are o abordare complet iresponsabilă cerând reluarea examenului de bacalaureat

Postat la 02 iulie 2013 51 afişări

Purtătorul de cuvânt al PSD, Cătălin Ivan, susţine că PDL are o abordare "complet iresponsabilă" cerând reluarea examenului de Limbă şi literatură română la nivel naţional, el arătând că examentul de bacalaureat este organizat riguros şi că există toleranţă zero faţă de orice tentativă de fraudă.

Ivan: PDL are o abordare complet iresponsabilă cerând reluarea examenului de bacalaureat

 "Doresc să condamn abordarea complet iresponsabilă a PDL care, prin vocea Ralucăi Turcan, a solicitat, în mod cu totul hazardat, reluarea examenului de Limbă şi literatură română la nivel naţional. După ce şi-au bătut joc de profesori, de elevi şi de părinţi, după ce au închis şcolile şi au bulversat sistemul de Educaţie, acum, cei de la PDL ies în public complet neinformaţi şi avansează critici lipsite de substanţă doar pentru a arăta că fac opoziţie", a susţinut Cătălin Ivan, într-un comunicat remis marţi MEDIAFAX.

Potrivit lui Ivan, cazul de la Liceul "Dimitrie Bolintineanu" este unul izolat, bacalaureatul desfaşurându-se în condiţii normale în restul centrelor de examinare.

"Reprezentanţii PDL dovedesc în opoziţie aceeaşi lipsă de respect faţă de munca elevilor şi a profesorilor cinstiţi şi responsabili, pe care au afişat-o şi atunci când s-au aflat la guvernare", a mai spus Ivan.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ivan-pdl-are-o-abordare-complet-iresponsabila-cerand-reluarea-examenului-de-bacalaureat-11067198
11067198
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.