Istorie auto cu un clic

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 28 aprilie 2019 51 afişări

Întâi a fost serviciul AirBnB pentru rezervări turistice, apoi a apărut un serviciu descris drept AirBnB pentru bagaje, iar mai nou a apărut un serviciu similar pentru maşini.

Istorie auto cu un clic

Denumit BookAclassic, acesta le permite doritorilor să închirieze o maşină cu sau fără şofer în peste treizeci de ţări ale lumii, gama de maşini disponibile variind de la unele noi la unele de epocă, de prin anii ’20 sau ’30, pentru diferite ocazii. Se pot găsi modele MG-TD, Rolls-Royce Phantom din 1930, dar şi Volkswagen Beetle sau Trabanturi, ori Lamborghini Huracan, care pot fi închiriate pentru tot felul de ocazii, de la nunţi şi şedinţe foto la excursii, proprietarii de astfel de maşini având opţiunea de a le conduce ei înşişi sau de a le permite celor care le închiriază să le conducă singuri. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.