Renault vrea să creeze o societate mixtă cu Nissan

Autor: Raluca Nicolae Postat la 27 aprilie 2019 43 afişări

Compania auto Renault va propune un plan de creare a unei societăţi mixte, care să-i ofere producătorului francez şi partenerului japonez Nissan o poziţie egală, informează Reuters.

În cadrul propunerii, ambele firme vor nominaliza un număr egal de directori pentru noua companie, care ar putea fi condusă de preşedintele Renault, Jean-Dominique Senard, potrivit unei persoane care a dorit să rămână anonimă deoarece planul celor două companii auto nu este public.

Propunerea a fost raportată pentru prima oară, vineri, de cotidianul de afaceri Nikkei, care a spus că Renault îşi propune să trimită curând o propunere către Nissan, în cadrul căruia acţiunile comune ale ambelor fabrici de automobile să fie transferate noii companii în mod echilibrat.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
NISSAN,
RENAULT,
SOCIETATE MIXTĂ

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.