Milionarul englez care a angajat un român ca să-i fie "sclav": "Este suportul meu de ţigări si haină, îmi aduce bere"

Postat la 28 aprilie 2019 27660 afişări

Milionarul englez care a angajat un român ca să-i fie "sclav": "Este suportul meu de ţigări si haină, îmi aduce bere"

Fiul unui milionar din Marea Britanie a angajat un român să îi fie servitor în cadrul festivalului Cheltenham. Tânărul a fost tratat ca un sclav de către cel care l-a plătit.

Harry Taroni, boxer amator, s-a filmat în timp ce îi ordona lui Sorin să le aducă beri lui şi prietenilor săi, să le ţină hainele şi să îi servească cu ţigări, conform ziarului The Sun. 

În seria de videoclipuri se poate observa cum Harry îl numeşte pe Sorin „băiatul cu ţigări”, „servitorul de bere” şi „cuier”. De asemenea, românul este ironizat fiind prezentat drept „băiatul care mă va însoţi la bar”, „servitorul român” şi „băieţaş român”.

Puteţi vedea clipul AICI.

În comentariile postării pot fi regăsite şi unele în care Toni este blamat pentru acţiunile sale: „Nu dă bine. În situaţia politică de astăzi nu e bine să te lauzi că ai un servitor.” şi  „Cine se crede? Este ruşinos ceea ce face.”

Cititi mai multe pe www.gandul.info.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
roman,
angajare,
festival,
fiu,
marea britanie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.