Isteria nationala a bormasinilor la 15 lei da Iasiul peste cap

Postat la 20 martie 2010 29 afişări

Iasi, a doua zi dupa. Scenele in care oamenii se calca in picioare intr-un supermarket sa prinda bormasini la 15 lei inca curg la televizor, comentate de specialisti. In acest timp, pe strazi, cei care n-au prins au pornit o goana nebuna dupa unealta minune.

La intrarea in supermarket, pensionarul tine cu degetele inclestatate sacosa de carpa veche. Se apropie mult, la mai putin de doi centimetri, de fata jandarmului si il intreaba conspirativ…"Mai sunt bormasini?". In parcare, un bulibasa , inconjurat de purandei si femei cu salbe de aur la gat, tine in mana o cutie si le explica ce trebuie sa faca. In magazin, sute de oameni se invart cu ochii in patru printre rafturi… Parca asteapta ceva. Unii vorbesc in soapta, altii tare la telefon. Din toate vocile fac diferenta cuvintele rostite in limba romanes. Ca la un semn toata gloata se indreapta spre un vraf de marf a tocmai adus de vanzatori. In cateva secunde nu a mai ramas o bormasina.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
isterie,
supermarket,
consum,
romani,
bormasini,
oferta
/actualitate/isteria-nationala-a-bormasinilor-la-15-lei-da-iasiul-peste-cap-5762008
5762008
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.