Iranul reanalizează cooperarea cu Agenţia Internaţională pentru Energie Atomică

Postat la 08 ianuarie 2018 67 afişări

Autorităţile iraniene au anunţat, luni, că reanalizează cooperarea cu Agenţia Internaţională pentru Energie Atomică, în cazul în care Statele Unite nu îşi vor respecta angajamentele asumate în baza acordului nuclear iranian semnat în 2015, relatează site-ul agenţiei Reuters.

Iranul reanalizează cooperarea cu Agenţia Internaţională pentru Energie Atomică

Ali Akbar Salehi, responsabilul iranian pentru programul nuclear, a avut o convorbire cu directorul general al Agenţiei Internaţionale pentru Energie Atomică, Yukiya Amano.

"Dacă Statele Unite nu-şi vor îndeplini angajamentele în cadrul JCPOA (n.a. - Planul Comun şi Cuprinzător de Acţiune privind acordul nuclear iranian), Iranul ar putea lua decizii care să vizeze cooperarea cu Agenţia Internaţională pentru Energie Atomică (IAEA)", a spus Salehi.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.