Motivul pentru care în jur de 1000 de persoane au stat chiar şi 5 ore la coadă pentru un kebab

Autor: Florin Casota Postat la 08 ianuarie 2018 625 afişări

În jur de 1000 de persoane au stat la coadă şi cinci ore pentru a cumpăra un kebab din noul restaurant fast-food deschis de către fotbalistul Lukas Podolski, scrie Daily Mail.

Motivul pentru care în jur de 1000 de persoane au stat chiar şi 5 ore la coadă pentru un kebab

1000 de fani s-au strâns în faţa restaurantului din Koln cu cinci ore înainte de deschidere pentru a se poza cu fotbalistul. La sosire, Podolski s-a oprit şi a acordat autografe fanilor.

„O seară de ţinut minte în Koln. Cel mai bun kebab. Mulţumesc că aţi venit. Sper că v-a plăcut”, a scris Podolski pe Twitter.

Fotbalistul a devenit o legendă locală în cele două sezoane în care a jucat la FC Koln, apoi s-a transferat la Bayern Munchen şi apoi la Arsenal. A vrut să joace pentru naţionala Poloniei la un moment dat, dar a fost refuzat, aşa că în cele din urmă a fost naturalizat şi a jucat pentru Germania, fiind considerat unul dintre cei mai buni fotbalişti ai generaţiei sale.

Ideea pentru un restaurant de asemenea fel i-a venit după ce a jucat în Turcia, la Galatasaray. Acum, jucătorul de 32 de ani evoluează în campionatul japonez.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.