Ionuţ Pătrăhău trece de la Banca Transilvania la Regina Maria

Autor: Razvan Muresan Postat la 09 ianuarie 2012 180 afişări

Ionuţ Pătrăhău ocupă, începând cu 9 ianuarie, funcţia de CEO al Reţelei de sănătate. El are experienţă în domeniul serviciilor, activând zece ani în domeniul bancar, ultima poziţie ocupată fiind cea de director general adjunct al Băncii Transilvania.

Potrivit unui comunicat de presă remis BUSINESS Magazin, Pătrăhău "are abilităţile de a crea, transforma şi creşte organizaţii, iar faptul că are deja o experienţă de a conduce o organizaţie de mii de angajaţi, ne va ajuta în planurile viitoare."Reţeaua privată de sănătate Regina Maria grupează 1000 de medici permanenţi şi colaboratori în cele şase spitale şi 18 policlinici prezente în Bucureşti şi în ţară.

Din echipa de conducere mai fac parte fondatorul şi acţionarul minoritar Wargha Enayati, dar şi Adrian Stroilescu şi Fady Chreih.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
regina maria,
management,
Ionuţ Pătrăhău
/actualitate/ionut-patrahau-trece-de-la-banca-transilvania-la-regina-maria-9135037
9135037
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.